tel  051 215 059 / 031 518 939

Rezano cvetje in lončnice

rezano-cvetjeVsak dan je primeren, da komu namenimo drobno pozornost, ki nosi v sebi čudovito in prijazno sporočilo naklonjenosti. Cvetje je naravnost idealen izbor, pa najsi je to en sam cvet, cel šopek rožic ali pa kakšna posebna sobna rastlina za popestritev doma.

V naši cvetličarni imamo vedno na izbiro sezonsko cvetje, vsaj tri barve vrtnic, ogromno eksotičnega cvetja ter veliko različnega in posebnega zelenja, ki naredijo šopke še dodatno zanimive in atraktivne. Za vas oblikujemo različne šopke. Z našo kreativnostjo in spretnimi rokami hitro ustvarimo diskretne in nežne ali pa bujne in pisane šopke, lahko si zaželite povsem klasične ali pa čisto neobičajne cvetne aranžmaje.
Sveže rezano cvetje dobimo vsak torek in četrtek, tako imamo vedno na zalogi cvetje, s katerim lahko koga razveselite in dragim osebam polepšate dan. Sveže cvetje izbiramo skrbno in z občutkom, namreč, samo tako lahko vam ponudimo kvalitetno in pestro izbiro rezanega cvetja, primernega za vsako priložnost.

Pri nas boste lahko izbirali tudi med sobnimi rastlinami, ki so bolj neobičajne in odlične za presenečenje ali posebne priložnosti. Rastline pazljivo negujemo, tako da vas čakajo zdrave. Kakšno nego potrebujejo posamezne rastline vam ob nakupu tudi pojasnimo na preprost način in vam svetujemo, na primer, kakšno je ustrezno mesto za rastlino, kako pogosto je potrebno zalivanje in podobno.

Vsem ljubiteljem balkonskega cvetja in drugih cvetlic v koritih pa sporočamo, da vam po 15. aprilu ponujamo tudi vse, kar potrebujete za nasaditve cvetličnih korit in zunanjih gredic. Izbirate lahko med raznovrstnimi balkonskimi rastlinami, raznimi gnojili pa vse do kvalitetne zemlje.

Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko.

 


 

 

 

Kontakt

Cvetličarna Cvet d.o.o.
Cesta na Rupo 18
4000 Kranj

Telefon:
- 051 215 059
- 031 518 393

e-mail: email3

Delavni čas:

  • ponedeljek - petek od 8.00 do 19.00 ure,
  • sobota od 8.00 do 13.00 ure.

Zemljevid


Povečaj zemljevid

© 2023 Cvet d.o.o. - izdelava Nemis

 

Ta spletna stran uporablja piškotke!

V kolikor ne spremenite nastavitve v brsklalniku se strinjate z uporabo le teh. Preberi več...

Strinjam se z uporabo piškotkov!

Pogoji uporabe piškotkov na »cvetlicarna-cvet.si«

Uporabnik je s prvim obiskom seznanjen z uporabo piškotkov na spletni strani in se strinja z njihovo uporabo v kolikor v brskalniku njihova uporaba ni onemogočena. Več o pogojih v nadaljevanju.

Kaj so piškotki?

Piškotki so besedilne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki jih spletnemu brskalniku pošlje spletno mesto. Te podatke brskalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat ko spletno mesto obiščete.

Za kaj se piškotki uporabljajo?

Spletno mesto piškotke uporablja za identifikacijo obiskovalcev. Podatki, zbrani s pomočjo piškotkov, pomagajo razumeti obiskovalce spletnega mesta in njihovo krmiljenje po njem. Vsi podatki so anonimni, vendar pa sledijo določenim trendom, kot je npr. statistika obiskov.

Kako dolgo se piškotki hranijo?

Čas hranjenja piškotkov je odvisen od tega ali gre za sejne ali trajne piškotke. Sejni piškotki ostanejo shranjeni do zaključka posamezne spletne seje. Trajni piškotki ostanejo shranjeni do njenega izteka oz. do takrat, ko pride do njihovega izbrisa.

Lastni piškotki in tuji piškotki

Lastni piškotki pripadajo spletni strani »cvetlicarna-cvet.si«. Tuji piškotki pripadajo tretjim osebam in jih ne obvladuje spletna stran »cvetlicarna-cvet.si«.

Kako upravljati s piškotki?

V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. V primeru, da boste v brskalniku, ki ga uporabljate onemogočili piškotke spletna stran morda ne bo delovala pravilno.

Seznam uporabljenih piškotkov in namembnost

V spodnji tabeli je seznam najbolj uporabljenih piškotkov na spletni strani »cvetlicarna-cvet.si«. V tabeli so navedeni imena piškotkov, lastništvo piškotkov, vrsta piškotka in namen uporabe.


Ime piškotka

Lastništvo piškotka

Vrsta piškotka

Namen uporabe

ceb504a470204af0a01e468832dbd3a6

lastni

sejni

ID seje

cookieaccept

lastni

trajni

Potrditev piškotkov

Onemogočanje piškotkov v brskalniku

V kolikor želite omogočiti piškotke na spletni strani, sledite spodnjim korakom:

- Google Chrome

1. Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika (desno zgoraj) in izberite »Nastavitve«.
2. Kliknite »Prikaži dodatne nastavitve«, se pomaknite do razdelka »Zasebnost« in kliknite gumb »Nastavitve vsebine«.
3. Izberite »Dovoli nastavljanje lokalnih podatkov«.

- Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

1. Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Internetne možnosti«, nato kliknite zavihek »Zasebnost«.
2. Preverite, da je raven vaše zasebnosti nastavljena na srednjo ali manj, kar bo omogočilo uporabo piškotkov v vašem brskalniku.
3. Nastavitev nad srednjo ravnjo bo onemogočila uporabo piškotkov.

- Mozilla Firefox

1. Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Možnosti«.
2. Nato izberite ikono »Zasebnost«.
3. Kliknite »Piškotki« in izberite možnost »Dovoli stranem, da ustvarijo piškote«. Pri novejših različicah programa izberite »Uporabi posebne nastavitve za zgodovino« in onemogočite piškotke.

- Safari

1. Kliknite ikono zobnika na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.
2. Kliknite »Zasebnost«, nato označite možnost »Onemogoči uporabo piškotkov tretjih oseb in oglaševalnih piškotkov«.
3. Kliknite »Shrani«.

- Safari on OSX

1. Kliknite »Safari« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.
2. Kliknite »Zasebnost« in nato »Omogoči uporabo piškotkov«.
3. Izberite »Samo na obiskanih straneh«.

- Opera

1. Kliknite »Meni« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Nastavitve«.
2. Nato izberite »Možnosti« in zavihek »Napredno«.
3. Izberite možnost »Omogoči uporabo piškotkov«.

- Druga programska oprema

Pri uporabi druge programske opreme si za onemogočanje piškotkov preberite uporabniška navodila oziroma se posvetujte z izdelovalcem programske opreme.